SPECIAL EVENTS

Buiten de Brand events die ieder jaar terugkeren, organiseren wij ook onze eigen unieke jaarlijkse events. Van het zomerse paasfeest tot aan modderige adventure tours. Wij vinden het leuk om samen met onze klanten en motorvrienden op pad te gaan. Voor ieder zit er wel iets leuks tussen!

Via onze evenementen site blijf je niet alleen op de hoogte maar kan jij je ook gelijk inschrijven zodat je geen evenement hoeft te missen!

PAAS FEEST

Tijdens het paasweekend wanneer het nieuwe motorseizoen volop van start is gegaan vieren wij dit met een groot feest met livemuziek , lekker eten en KTM-demo ritten! Ook hebben wij een grote kledingmarkt met waanzinnige aanbiedingen en is het mogelijk je motor in het performance center de strijd van de pk’s aan te gaan.

LADIES NIGHT

Ieder jaar organiseren wij een avond enkel voor dames. In een leuk thema is er een avondvullend programma vol gezelligheid, spelletjes en natuurlijk verschillende motor gerelateerde workshops. Hou de site in de gaten want dit jaar waren de inschrijvingen binnen een weekend vol!

ADVENTURE TOUR

Er rijden steeds meer All-road motoren op de weg. Om volop te kunnen genieten van jouw adventure bike organiseren wij ieder jaar een adventure tour waar onder begeleiding van een ervaren Adventure rijder het Off-road segment veilig uitgeprobeerd kan worden. Heb jij een Adventure Bike maar nog nooit onverhard gereden? Dan is dit wellicht voor jou de ideale rit om te starten.

Hou onze agenda in de gaten voor de SPECIAL events!

Kijk onze special events aftermovies